Bel:

06-46383841

Get Adobe Flash player

Waarom trainen bij Dafit?

De sleutel naar het succes zit hem in de steun die u zult krijgen van Dafit.

Bij Dafit bent u geen nummer. Dafit zal er persoonlijk voor zorgen dat u op een verantwoorde manier uw sportieve doel zal bereiken. Indien u deel neemt aan Small Group Training of Bootcamp Training kunt u ook op steun rekenen van uw medesporters. Dat kan door zoveel mogelijk op dezelfde dag en tijdstip, met dezelfde groep mensen en dezelfde coach te trainen. Vanwege de kleine groepjes (4-8 personen) zult u de mensen uit uw groep en de coach goed leren kennen. U zult met ze lachen, zweten en klagen. Met personal training krijgt u nog meer persoonlijke aandacht en vinden de training plaats op een locatie en tijdstip naar uw keuze. Ook zullen alle oefeningen specifiek op u gericht zijn.Dafit is misschien niet de goedkoopste maar u krijgt wél waar voor uw geld! Er zijn genoeg goedkope sportscholen te vinden, maar of u daar ook uw doelen gaat bereiken is nog maar de vraag. Als u kijkt naar de overhead- en reclamekosten die veel van de grote sportscholen maken, weet u dat ze eenvoudig op 200-300% van hun capaciteit zitten. Ze rekenen er namelijk op dat de meerderheid van de leden niet komen trainen.

Bij Dafit is het niet luxueus en er wordt bijna geen reclame gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de meeste basale middelen om u weer in vorm te krijgen.
Uw geld gaat niet naar dure reclames of een fraai gebouw met onnodige luxe, terwijl de begeleiding zwaar onder de maat is. Bij Dafit wordt uw geld geïnvesteerd in de kwaliteit van de training, begeleiding en steun.

Dafit wil graag het persoonlijke aspect terug brengen in de trainingen.

Redenen om te trainen bij Dafit?


   • De eerste training is altijd kosteloos en vrijblijvend.
   • De trainingen worden gegeven door een professionele trainer.
   • Samen trainen is leuker en gezelliger dan alleen, u kunt ook met een bekende trainen.
   • Omdat de trainingen op afspraak zijn is er een echte stok achter de deur.
   • Veel variatie en uitdaging. De trainer zal u uitdagen om uw grenzen te verleggen.
   • De trainingen hebben een hoog fun gehalte, bij Dafit is trainen leuk!
   • Met hulp van Dafit worden uw sportieve doelen wél gerealiseerd!