Bel:

06-46383841

Get Adobe Flash player

Mindful Motion Center

Dafit werkt samen met Mindful Motion Center (MMC).
Door de samenwerking tussen verschillende deskundige in hun vakgebieden en door hun kennis met elkaar te delen breide wij onze kennis uit in een verscheidenheid van fitnesstechnieken en disciplines.
Ook worden er bij MMC regelmatig cursussen georganiseerd, trainingen voor trainers en kennisdeling onder professionals in de gezondheidszorg. Hier komen trainer en professionals het hele land naar toe.

Een ander voordeel van de samenwerking tussen Dafit en MMC is dat er voor u meer mogelijkheden zijn. Mogelijkheid tot deelneem aan groot scala aan groepslessen.
Mindful Motion Center biedt programma's voor elk fitness niveau, er werken internationale deskundige op verschillende gebieden van fitness.

Het MMC team is rijk aan kennis van de meest up-to-date en de tijd beproefde methoden in het bereiken van gezondheidsdoelen!


Mindful Motion Center en TRX


TRX is in 2005 uitgevonden in San Francisco. Jesse Garcia, mede-oprichter/eigenaar van MMC is een fervent gebruiker van het TRX-systeem. Voordat hij naar Den Haag kwam, werkte hij bij de beroemde San Francisco Personal Training Center: DIAKADI Body (waar ook de eerste TRX-trainingsvideo werd opgenomen).

Mindful Motion Center is zeer trots op het feit dat zij de eerste volledig toegewijde TRX groepstraining center van Nederland zijn. Mindful Motion Center organiseert de meeste TRX-groepslessen van Nederland met gekwalificeerde TRX-trainers.
Mindful Motion Center is de exclusieve en officiƫle gastheer voor de TRX STC Certification Training.
De TRX groepslessen in MMC worden geven door Jesse Garcia en David van der Hansz (Dafit)


 Mindful motion center