Bel:

06-46383841

Get Adobe Flash player

Dafit

De trainingen bij Dafit zijn totaal anders dan de workouts waar u al bekend mee bent. Er wordt geen gebruik gemaakt van de standaard cardio of krachttoestellen, zoals bij andere sportscholen.
Bij Dafit traint u met veel verschillende materialen. Met grote bewegingen, waarbij uw lichaam de baan van de beweging bepaald en niet het apparaat. Bewegingen waarbij de spieren met elkaar moeten communiceren en inactieve spieren weer aangesproken worden, waardoor u bewegingsmogelijkheden worden verbeterd . Doordat u meer spieren gebruikt en elke keer anders traint zal u meer energie verbruiken. Daarnaast zal de kans op blessures aanzienlijk verminderen. Ook komen dagelijkse bewegingen terug in de training.
Bij Dafit heeft u de keuze tot de volgende mogelijkheden: Personal Training, Small Group Training, Bootcamp Training of een combinatie van deze trainingen (aanbevolen).


Personal Training


Trainen met een personal trainer is de snelste en meest effectieve manier om uw doelen te behalen.
Iedere training wordt afgestemd op uw lichaam, wensen en behoeften. De training vindt uiteraard plaats op een moment en een locatie naar uw wens. Personal Training is een geweldige manier om nog sneller en verantwoord uw trainingsdoelen te behalen.
Personal Training is voor iedereen toegankelijk, zeker bij Dafit. Dat kan in combinatie met Small Group Training. U kunt ook de kosten delen met gedeelde Personal Training, waarbij u samen met een kennis traint of Dafit een geschikte trainingspartner voor u zoekt.
Personal Training van Dafit sluit perfect aan op uw wensen. Van een keer per maand trainen als controlemoment tot zes trainingen per week. Indien nodig, krijgt u zelfs persoonlijk voedingsadvies in de supermarkt.

"Dafit brengt personal terug in Personal Training."Small Group Training


Neem geen genoegen met drukke groepslessen in een sportschool met 20 of zelfs 30 anderen. Groepslessen zonder persoonlijke aandacht en begeleiding bij het uitvoeren van de oefeningen (die daardoor vaak het effect missen).
Dafit traint juist in kleine groepjes (4-8 personen) onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. Iedereen krijgt zo de benodigde begeleiding om ervoor te zorgen dat het effect van de oefeningen optimaal is. Ook zult u de mensen uit uw groep en de coach goed leren kennen. Er wordt gelachen, gezweet, geklaagd en er worden samen overwinningen en trainingsdoelen behaald.

Workout With Friends
Met Workout With Friends biedt Dafit de mogelijkheid om jezelf samen met je vrienden in het zweet te werken en zo elkaar anders leren kennen. Het is een leuk alternatief voor bowlen, karten en andere activiteiten. Sport creƫert een band, betere teambuilding bestaat er niet.

Of u nu conditie, spierkracht, core, balans, coƶrdinatie en/of lenigheid wilt trainen. Of specifiek op een bepaalde sport gericht, u kunt bij Dafit terecht.