Bel:

06-46383841

Get Adobe Flash player

Welkom op de website van Dafit!

Dafit is gespecialiseerd in het geven van Personal Training en Small Group Training. Dafit is werkzaam in Den Haag en omgeving en werkt samen met Mindful Motion Center.

Bij Dafit krijgt u altijd de aandacht die u nodig heeft. De trainingen zijn plezierig maar vooral ook effectief. De combinatie met voedings/lifestyle-coaching zorgt ervoor dat u snel en langdurige resultaten behaalt.

Bij personal training (1:1) gaat alle aandacht naar u uit en zijn alle oefeningen op u specifieke behoeften gericht. De trainingen vinden plaats op een locatie en tijdstip naar uw keuze. Bij u thuis, op de sportschool waar u traint, buiten of bij Mindful Motion Center.

Met Duo Training traint u samen met een ander, het kan een kennis van u zijn of een trainingspartner die Dafit voor u zoekt. Zo heeft u toch persoonlijke begeleiding maar deelt u de kosten.

Bootcamp is een intensieve outdoor small group training waarbij het gehele lichaam wordt getraind. Heerlijke outdoor trainingen op mooie plekken in en rondom Den Haag.

TRX is een small group trainingen waarbij met talloze functionele oefening komen alle facetten voor het lichaam aanbod. TRX biedt een effectief trainingsprogramma waar u snel resultaat mee ziet. TRX trainingen word gegeven bij Mindful Motion Center.

Met Workout With Friends biedt Dafit de mogelijkheid om samen met vrienden/collega`s/familieleden lekker te zweten en elkaar op een andere manier te leren kennen. De trainingen zijn te vergelijken met de Small Group Training, maar dan met uw eigen vrienden/collega`s/ familie. Op een locatie en tijdstip naar jullie keuze.

Met Personal en Duo Training gaat er ook veel aandacht uit naar voedings/-Lifestyle coaching. Omdat dit een belangrijk deel is bij het behalen en behouden van resultaat.
Het is ook mogelijke om alleen voedings/lifestyle-coaching te krijgen of in combinatie met small Group training.

Hopelijk vind u op deze site alle informatie die u zoekt. Indien u toch vragen heeft laat dan even u contactgegevens achter.


U zoekt een personal trainer?

Zoek dan niet verder aan Dafit heeft u een menselijke en deskundige trainer.
Die u echt verder helpt!
Meld je nu aan voor gratis en vrijblijvend sessie!


 Lees meer Trainen met plezier?

Bootcamp is een geweldig leuke manier om fitter te worden en dit op de mooiste plekjes van Den Haag en omstreken. Meldt je nu aan en krijg flinke korting.
Grijp deze buitenkans!


 Lees meer